• darkblurbg
    Specialist in personen- en familierecht

Marijke heeft passie voor haar vak. Zij verdiept zich met interesse in de juridische ins en outs van uw dossier en gaat weloverwogen voor de behartiging van uw belangen. Zij is betrokken op uw situatie.

Tegelijk heeft zij oog voor de belangen van andere partijen en betrokkenen en streeft zij naar constructieve oplossingen en afspraken. Onder haar rustige begeleiding worden afspraken gemaakt tussen partijen of, indien nodig, bij de rechtbank reële uitspraken ontlokt.

Marijke is geaccrediteerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS)
Informatie: www.verenigingfas.nl.

Daarnaast is zij lid van de Mediatorsfederatie kwaliteitsregister Nederland (MFN).
Informatie: www.mfnregister.nl.

Marijke heeft, conform art. 35b lid 1 van de Regeling op de advocatuur, in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Personen- en familierecht; echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, mediation, ouderschap en erkenning.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.